Dhomë Dyshe / Përdorim Tek

Kjo dhomë dyshe përmban një TV satelitor, ajër të kondicionuar, sistem kundër zhurmës dhe facilitete të tjera si : tualet, frigorifer dhe wifi falas. Light Hotel i ofron turistëve dhoma të mobiluara me kujdes & hapsirë.

4700ALL

Përdorim Tek

3600ALL

Dhomë Dyshe

Kjo dhomë dyshe përmban një TV satelitor, ajër të kondicionuar, sistem kundër zhurmës dhe facilitete të tjera si : tualet, frigorifer dhe wifi falas. Light Hotel i ofron turistëve dhoma të mobiluara me kujdes & hapsirë.

4700ALL

Përdorim Tek

3600ALL