Dhomë Treshe Standard

Kjo dhomë treshe përmban një TV satelitor, ajër të kondicionuar, sistem kundër zhurmës dhe facilitete të tjera si frigorifer, tualet dhe wifi falas. Light Hotel i ofron turistëve dhoma të mobiluara me kujdes & hapsirë.

6500ALL

Dhomë Treshe Standard

Kjo dhomë treshe përmban një TV satelitor, ajër të kondicionuar, sistem kundër zhurmës dhe facilitete të tjera si frigorifer, tualet dhe wifi falas. Light Hotel i ofron turistëve dhoma të mobiluara me kujdes & hapsirë.

6500ALL