Dhomë Dopio Standard

Kjo dhomë dopio përmban një TV satelitor, ajër të kondicionuar, sistem kundër zhurmës, dhe facilitete të tjera si : tualet, frigorifer dhe wifi falas. Light Hotel i ofron turistëve dhoma të mobiluara me kujdes & hapsirë.

4700ALL

Dhomë Dopio Standard

Kjo dhomë dopio përmban një TV satelitor, ajër të kondicionuar, sistem kundër zhurmës, dhe facilitete të tjera si : tualet, frigorifer dhe wifi falas. Light Hotel i ofron turistëve dhoma të mobiluara me kujdes & hapsirë.

4700ALL