AKOMODIM & KOMODITET

AKOMODIM & KOMODITET

Dhomë Dopio Standard

Kjo dhomë përmban një TV satelitor, ajër të kondicionuar, sistem kundër zhurmës dhe facilitete të tjera si : tualet, frigorifer dhe wifi falas. Light Hotel i ofron turistëve dhoma të mobiluara me kujdes & hapsirë.

21 m²

2 Persona

Ballkon

Dhomë Dopio Standard

Kjo dhomë përmban një TV satelitor, ajër të kondicionuar, sistem kundër zhurmës dhe facilitete të tjera si : tualet, frigorifer dhe wifi falas. Light Hotel i ofron turistëve dhoma të mobiluara me kujdes & hapsirë.

Dhomë Dyshe

Kjo dhomë dyshe përmban një TV satelitor, ajër të kondicionuar, sistem kundër zhurmës dhe facilitete të tjera si tualet, wifi falas. Light Hotel i ofron turistëve dhoma të mobiluara me kujdes & hapsirë.

25 m²

2 Persona

Ballkon

Dhomë Dyshe

Kjo dhomë dyshe përmban një TV satelitor, ajër të kondicionuar, sistem kundër zhurmës dhe facilitete të tjera si : tualet, frigorifer dhe wifi falas. Light Hotel i ofron turistëve dhoma të mobiluara me kujdes & hapsirë.

Dhomë Treshe Standard

Kjo dhomë përmban një TV satelitor, ajër të kondicionuar, sistem kundër zhurmës dhe facilitete të tjera si : tualet, frigorifer dhe wifi falas. Light Hotel i ofron turistëve dhoma të mobiluara me kujdes & hapsirë.

32 m²

3 Persona

Ballkon

Dhomë Treshe Standard

Kjo dhomë përmban një TV satelitor, ajër të kondicionuar, sistem kundër zhurmës dhe facilitete të tjera si : tualet, frigorifer dhe wifi falas. Light Hotel i ofron turistëve dhoma të mobiluara me kudjes & hapsirë.